top of page

Påbörja ditt livs resa
– världen väntar!

Ebba Brahe Gymnasium är en modern skola i framkant som erbjuder dig en förstklassig undervisning. Det är en plats som uppmuntrar till innovativt tänkande där du kommer att växa och utvecklas. Här är studierna i fokus och skolan passar dig med höga ambitioner och undervisningen förbereder dig för fortsatta studier såväl i Sverige som internationellt. Tillsammans kommer vi att utforska världen för att kunna förändra den.

_J0A9645.jpg

En plats full av möjligheter

På Ebba Brahe Gymnasium är studierna i fokus. Vi vill att du ska lyckas och att det ska vara en stark sammanhållning på skolan. Vi erbjuder undervisning i toppklass med engagerade lärare. Välkommen!


Hos oss kan du läsa Samhällsvetenskap, Naturvetenskap, Ekonomi - juridik och Ekonomi - ekonomi.

 

Vi uppmuntrar våra elever att sträva efter goda akademiska resultat. Våra lärare har hög kompetens inom sina ämnesområden och finns tillgängliga om du vill ha utmaningar, har frågor eller vill komma på våra uppskattade ämneshandledningar. Vår internationella Advisory Board ger dig ett brett kontaktnät samt möjlighet till utbyten och projekt.

 

På EBG driver alla elever UF-företag . Då får du arbeta praktiskt med både redovisning och marknadsföring för att utveckla entreprenören i dig.

 

Vi har trivsamma lokaler och vår goda lunch tillagas såklart på plats av våra egna kockar. Följ oss på TikTok eller Instagram för att veta mer.

Vi vill att du ska lyckas

Vi uppmuntrar våra elever att sträva efter goda akademiska resultat och du har möjlighet att förbättra dem om motivationen och viljan att försöka igen finns där. Lärarna finns tillgängliga om du vill ha utmaningar, har frågor eller vill komma på våra uppskattade ämneshandledningar. På Ebba Brahe Gymnasium är det en självklarhet att det råder studiero på lektionerna.

 

Hos oss driver du UF-företag inom samtliga program. Genom att driva ett UF-företag får du arbeta praktiskt med både redovisning och marknadsföring för att utveckla entreprenören i dig.

 

Vi förbereder dig som elev på bästa sätt inför framtida studier, exempelvis genom vårt fokus på akademiskt skrivande som löper genom utbildningen. Vi varvar undervisning med externa föreläsare, vilket bidrar till en större inblick i och djupare förståelse för dina framtida studier och yrkesdrömmar.

DJI_0206_W.jpg

LEDIGA TJÄNSTER

 

Vänligen maila till info@ebbabrahegymnasium.se om du är intresserad av att veta mer om de tjänster vi söker.

Ett ställe att vara tillsammans på

På Ebba Brahe Gymnasium är stämningen familjär. Du ska trivas och ha en bra rela- tion till dina klasskamrater och lärare. Det finns en stark gemenskap mellan elever och lärare och du kommer att märka att våra lärare arbetar nära dig som elev.

 

Vi jobbar aktivt med olika projekt för att stärka gemenskapen på skolan, så som middagar, tävlingar och en mycket uppskattad skidresa. Även vår elevkår arrangerar aktiviteter efter skolan som stärker sammanhållningen och bidrar till att du får träffa nya vänner.

 

Vi vill att du ska känna dig stolt över att gå på Ebba Brahe Gymnasium och se tillbaka på dina år hos oss som en fantastisk tid som gjort dig väl förberedd för fortsatta studier.

Ljusa fina lokaler på Kvarnholmen

Vi lägger stort fokus på att skapa trivsamma lokaler för våra elever. Våra lokaler ska kännas fräscha och välstädade. Genom att satsa extra på lärmiljön får ni elever ännu mer ro och motivation till era studier. Skolan har ljusa fina klassrum, matsal, kafé, bibliotek, laboratoriesal och stor nybyggd idrottshall. För oss är det viktigt att lunchen håller hög kvalitet och att den tillagas av egna kockar med fokus på ekologiska råvaror.

 

Ebba Brahe Gymnasium ligger på Kvarnholmen i Nacka. Ni tar er lätt till Kvarnholmen med buss 402 som går mellan Slussen och Nacka Forum var tionde minut. Turen tar cirka tio minuter från Slussen och knappt fem minuter från Nacka Forum. Det går också bra att ta sig till Kvarnholmen via pendelbåt från Nybrokajen eller Lidingö/Dalénum.

bottom of page